Tuemme Saarijärven
museon toimintaa.

Kaikenlaisia tapahtumia!

Saarijärven museon ja museon ystävien tapahtumia! 

Lue täältä Saarijärven museon ystävien järjestämistä tapahtumista ja tilaisuuksista. Saarijärven museon näyttelyohjelmaan pääset tutustumaan tästä.

Alla olevassa videokoosteessa esitellään yhdistyksen toimintaa vuonna 2020.

Saarijärven museon ystävien vuosi 2020


Kulttuurikeskiviikot kesällä 2020

Saarijärven museon ystävien Kulttuurikeskiviikot tulevat taas ja niitä järjestetään ajalla 10.6. – 12.8.2020! Näet ohjelmatarjonnan tästä linkistä. Tulostettavan pdf-tiedoston voit avata tästä. Museolla järjestettävien tilaisuuksien yhteydessä on mahdollista tutustua myös Samuli Heimosen, Tiina Pyykkisen ja Hanna Råstin Ilmoille haihtuvat polut -näyttelyyn. Tilaisuuksissa noudatetaan THL:n ohjeita. Kaikki tilaisuudet ovat ilmaisia.

Yhteistyötä

SAARIJÄRVI MENU on jännittävä paikallinen erikoisuus, joka tarjoilee useita erilaisia ja elämyksellisiä menuvaihtoehtoja. Menu sisältää paikallisista laadukkaista raaka- aineista paikallisin voimin valmistettua ruokaa eri tarkoituksiin. Tutustu menuun tarkemmin tästä.

Aikalaistodistuksia korona-arjesta

AIKALAISTODISTUKSIA KORONA-ARJESTA on Saarijärven museon ystävät ry:n ja Saarijärven museon yhteistyössä toteuttama dokumentointi keväällä 2020 Suomessa puhjenneen koronaviruspandemian vaikutuksesta ihmisten arkeen. Museon ystävät ovat laatineet pääosan kysymyksistä ja kyselylomakkeen toteuttanut Saarijärven museo. Pääset kyselylomakkeeseen tästä linkistä.